Bort med Internet Explorer 6

Jag är inte något fan av Internet Explorer och idag fick jag mer vatten på min kvarn när jag läste artikeln Därför ska du fimpa Internet Explorer 6 på PC för allas webbplats. Ni 14 % som fortfarande använder IE6 här på min webbplats bör därför snarast uppdatera till Firefox eller i alla fall Internet Explorer 8. IE8 kan hämtas på Microsofts webbplats för IE8.

Jag kan också berätta att jag planerar göra något “elakt” mot de som envisas att använda en förlegad webbläsare som inte stöds av någon längre, inte ens av Microsoft. Hur extremt har jag inte bestämt men kanske kommer jag att blockera hela webbplatsen för IE6 eller skicka IE6-användare till en uppgraderingssida.

This entry was posted in IT och teknik, Webbplatsen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.