Jag är en man med många skepnader

Jag har ett namn som tydligen är relativt vanligt förekommande, Björn Larsson. Av och till har detta lett till att jag via Hemsidan hos Björn får meddelande från personer som tror jag är någon annan. Ni som förväxlat mig får inte ta det här inlägget fel! Än sålänge har det bara varit positiva personer jag förväxlats med så jag har aldrig blivit upprörd över förväxlingen. 🙂

Hur som helst, jag gjorde en liten sökning på mitt namn med Google och fick reda på att jag finns i följande utföranden.

Jag är ledsen om jag gör någon besviken men jag är ingen av de listade ovan men jag hade gärna haft några av deras färdigheter. 🙂
Den korrekta beskrivningen till dags dato är

Om jag missat någon Björn får han (eller hon?)  gärna skriva till mig så lägger jag upp en länk.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.