DHS09, Mot Dreamhack! Del 1, dag 0.

Imorgon är det Dagen D. Som de flesta nog förstår handlar det om Dagen Dreamhack. Själv har jag tillbringat dagen med att packa ner dator och tillbehör samt hajkutrustning. Min erfarenhet nu är att scouting plus sparade originalförpackningar är en mycket bra kombination.

Det viktigaste att ha med sig på Dreamhack tror jag kommer att vara handduken. Det vet alla som läst Liftarens guide till galaxen. Därefter kommer tandborste och tandkräm. Dator, kläder, sovsäck och liggunderlag är klart positivt att ha med också.

En fråga som jag ställt mig själv är hur man kan spendera alla timmarna på Dreamhack. För att svara på detta antecknade jag saker efterhand som de slog mig. Det resulterade i listan nedan.

Vi ses på Dreamhack imorgon! Lättaste sättet att hitta mig börjar med att skriva en kommentar till detta inlägg eller skriva ett personligt meddelande.

Och förresten, det här är inlägg nummer 100!

This entry was posted in IT och teknik and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.