Nya sidor på webbplatsen

Idag har jag lagt till två nya sidor på min webbplats. Dessa är Boomerang 2008 och Dreamhack Winter 2008. Besök gärna dessa om du vill läsa mer.

Jag har också skapat en ny kategori, Album, för de fotosamlingar som inte handlar om scouting.

This entry was posted in Webbplatsen and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nya sidor på webbplatsen

 1. Eric says:

  Mer kött på benen ang. DH 2008-albumet:

  Du skrev:

  3. Såhär såg det ut i många skärmar. Det fanns nog en hel del WoW-spelare på plats (eller vad det nu är för spel som spelas).

  Den informationen är felaktig, skulle du haft några Blizzard-fans skulle du blivit bombad med kommentarer. 😛 Nej, det som visas på bilden var från Blizzards monter på DH där de visade upp första gången en Beta (eller alfa) av Starcraft II, ett spel som många Starcraf-fans har stor förhoppning på. Med andra ord, ett spel som i skrivande stund ännu inte är släppt på någon marknad och utveckling av den fortfarande pågår.

  Sedan kan jag även nämna namnet på grafikorten som användes vid överklockningarna, men jag antar det inte spelar någon större roll i det sammanhanget.

  Sista eller näst sista bilden var bilden på det system som då slog världsrekord i 3DMakret Vantage, som nu tyvärr är slaget flera gånger om. 😛

 2. Webbmaster says:

  Ursprungligen postad av Eric

  3. Såhär såg det ut i många skärmar. Det fanns nog en hel del WoW-spelare på plats (eller vad det nu är för spel som spelas).

  Den informationen är felaktig, skulle du haft några Blizzard-fans skulle du blivit bombad med kommentarer. 😛

  I så fall hade mina Blizzard-fans inte läst texten ordentligt. 🙂 Jag besökte några som spelade WoW så jag är medveten om att spelet på bilden INTE är World of Warcraft. Däremot tror jag inte mitt antagande att många spelade WoW var felaktigt.

  Å andra sidan kan man diskutera vad jag menar med Såhär såg det ut i många skärmar. Man kan tolka den meningen som att många spelade liknande strategispel och inte bara Starcraft.

  Nej, det som visas på bilden var från Blizzards monter på DH där de visade upp första gången en Beta (eller alfa) av Starcraft II, ett spel som många Starcraf-fans har stor förhoppning på. Med andra ord, ett spel som i skrivande stund ännu inte är släppt på någon marknad och utveckling av den fortfarande pågår.

  Vill man läsa mer finns Wikipedias artikel om Starcraft II.

  I övrigt tack för den extra informationen! Den ska jag lägga in så fort jag postat den här kommentaren.

 3. Josef Boberg says:

  Första gången jag är här – och vet ej vad jag mer än så kan säga just nu, faktiskt… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.