DHS09, På Dreamhack! Del 5, dag 3.

Vanligtvis skriver jag bara om sådant som även andra kan ha användning för. Under den här helgen gör jag dock ett undantag i samband med {sv:Dreamhack}. Detta eftersom vänner och familj vill ha rapporteringar från eventet.

I skrivande stund har jag ganska precis vaknat från tio timmar välbehövd sömn. Genomsnittet per natt ligger nu på sex timmar. Helt okej för att vara ett evenemang som Dreamhack är.

Igår satt jag uppe väldigt länge och spelade Crysis Wars över Internet. För den som inte vet är Crysis Wars ett multiplayer-spel. Det gick ganska bra. Jag lyckades skjuta många i motståndarlaget även om jag mest blev skjuten själv.

Idag har jag ominstallerat drivrutinerna till grafikkorten. Det gjorde jag så att jag kunde vrida skärmen 90 grader. På så vis behöver jag inte klicka så mycket när jag läser “Joakims liv” som jag “hittat” på nätet.

Sähär kan det se ut med skärmen vriden 90 grader. Mycket enklare att läsa serier då.

Såhär kan det se ut med skärmen vriden 90 grader. Mycket enklare att läsa serier då.

Nu ska jag gotta ner mig i några härliga {sv:Don Rosa}-serier och sedan blir det mat och förmodligen mer datorspel.

Och kom ihåg: sömn är bra!

This entry was posted in IT och teknik and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.