På väg

Så var man på väg mot Boomerang. Lite innan midnatt gick jag upp för att göra mig iordning för resan. Jag hann med det mesta, med undantag för att packa ner en halsduk till scoutskjortan. Nåväl, det finns väl att köpa.
Klockan 03:35 gick bussen från Jönköping och var framme i Göteborg 05:45. Här har jag gått runt och rekat lite samt hittat ett ställe där man kan gå ut på Internet. Klockan är nu 07:25 och jag väntar på mina kamrater som kommer ca 09:30. Tåget går härifrån 10:02. Anledningen till att jag valde den tidigare bussen är att den därpå kommer fram 09:47. Det tycker jag är lite för lite marginal.
Nu ska jag slå ihjäl en timme framför datorn och sedan får vi se vad jag hittar på. Det ska i alla fall bli trevligt att få någon att prata med.

När vi kommer fram till lägret kommer vi antagligen lägga första dagen med att bygga upp byn. Men efter det ska jag försöka leta rätt på EB- och Blå hajk-kamraterna som också ska till lägret. Ledarna för Blå hajk har ordnat en återträff så de man inte hinner se innan får man förhoppningsvis träffa då. Sedan ser jag även fram emot alla de aktiviteter vi kommer att ha möjlighet att delta i.

Se även: Boomerang 2008.

This entry was posted in Scouting and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.