Pappersreklam vs miljöpåverkan

Idag blev jag tipsad om reklamfritt.se av en kamrat. Tidigare har jag tyckt det var trevligt med reklam från diverse teknikföretag om olika datorer och annan teknik. När jag tänker efter är det dock inte särskilt ofta jag köper ny teknik och skulle jag vilja göra det går det ju alltid att besöka företagens webbplatser. Med andra ord är det bättre för miljön att betacka sig för reklam än att läsa om produkter man inte köper. Reklam.se verkade därför intressant och sedan är jag även lite sugen på att vinna ett spotify-presentkort.

This entry was posted in IT och teknik and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Pappersreklam vs miljöpåverkan

  1. Eric says:

    Inte att förglömma, man kan spara en hel del pengar på att välja bort rekalm (pengar som man eventuellt använder för att köpa saker som står i reklamen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.