Roverway 2009, del 2. Resefeber

Nu bär det snart av, 4355 days, 10 hours, 20 minutes, 20 seconds ago lyfter planet mot Island. Alla förberedelserna är fixade och resefebern börjar inställa sig. Det ska bli roligt att komma iväg. Hoppas jag inte glömt något.

Jag har ingen aning om hur vår vandring kommer att se ut men med lite tur får vi uppleva några vackra vyer.

Under Roverway kommer jag troligen inte ha någon bra tillgång till Internet. Det medför att arbetet med bloggen kan komma att ligga nere. Det bästa sättet att nå mig är att skicka ett meddelande via Kontaktformuläret.

Idag när jag fixade de sista detaljerna upptäckte jag “den internationella marknaden” som finns i Jönköping där Östra Storgatan går in i Östra Centrum. Positionen i {sv:RT90|RT90-systemet} är
X: 6407591
Y: 1402668
Jag vet inte hur länge marknaden kommer finnas kvar så om du är i Jönköping bör du besöka den så snart som möjligt.

Om inte annat ses vi efter Roverway!

This entry was posted in Scouting and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Roverway 2009, del 2. Resefeber

  1. Eric says:

    Du vet väl att du kan använda tids-inställda inlägg. Med andra ord, du skriver ett par inlägg, schema lägger dem när dem ska publiceras. På så vis kan du hålla bloggen uppdaterad även om du (som nu) inte kommer att ha tillgång till internet. Likande gjorde jag med min blogg. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.