Så kallad “uppgradering” av e-postsystemet

Idag känner jag för att klaga lite. Det gäller min skolas e-postsystem.

Förvisso tycker jag att Tekniska Högskolan i Jönköping är en bra skola men just e-post är den riktigt dålig på, tyvärr. Idag fick jag ett meddelande om att utrymmet kommer att höjas till 0,5 GB i samband med en systemuppgradering. Jättebra kan tyckas. Det är bara det att Gmail för tillfället tillhandahåller ett utrymme på över 7,3 GB och som dessutom ständigt ökar. Både Google eller jag anser att upprensning och borttagning av mail hör till det idag föråldrade 90-talet. Jag tycker det är synd och skam att JTH som utger sig för att vara en modern och framåt skola inte också har ett modernt e-postsystem. Min förhoppning är att skolans ledning tar till sig problemet och åtgärdar det innan de nya studenterna börjar i höst. På så vis kommer de nya studenterna att få ett nytt och modernt e-postsystem som är lika “up to date” som resten av skolan.

This entry was posted in IT och teknik, Studentliv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.