Tjoho, jag hejar på rätt lag!

En fotbollssupporter håller hårt på sitt eget lag. På samma sätt kan jag som webbplatsägare inte annat än glädja mig åt dagens nyhet. Webbhotellet jag har min webbplats hos, Binero.se, har utsetts till “Sveriges bästa webbhotell 2009”!

Det är Internetworld som genomför det årliga testet som finnas att läsa på http://www.idg.se/2.1085/1.213259/binero-ar-sveriges-basta-webbhotell. Jag kan bara instämma i att Binero är ett bra webbhotell.

Annan trevlig läsning är webbhotellens löften inför framtida tester. Det blir intressant att läsa löftena igen nästa år.

This entry was posted in IT och teknik, Webbplatsen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.